Action Make-up

Sinds er een Action-filiaal bij mij in de buurt is, ben ik er op z’n minst een keertje per week te vinden en altijd kom ik er wel met iets buiten. Zo ook vorige week. Ik liep met mijn handen vol prulletjes richting de kassa toen mijn oog viel op de strategisch geplaatste nieuwe make-upcollectie. Ik kocht twee oogschaduwpalettes voor maar 1,98 euro per stuk!

1-IMG_5938 1-IMG_59581-IMG_5946

Voor die prijs kon ik geen high-end kwaliteit verwachten, maar deze palettes hebben me zeer positief verrast. Ik heb ze meteen aan een kleine test onderworpen. De pigmentatie is prima, ze zijn niet té korrelig (zeker niet als je ze met de juiste kwasten gebruikt), en het kleurenaanbod is al helemaal mooi! Een echt gedetailleerde foto heb ik nog niet, maar ik kan wel alvast zeggen dat ik sinds ik deze kocht, geen andere oogschaduw meer gebruikt heb! 🙂

XOXO

 

  • Action! Ik kwam er vroeger ook zo enorm vaak! Als kind zijnde woonde we een straat verder op en toen heb ik er vele euro’s uitgegeven. Als ik er nu zo nu en dan kom moet ik ook altijd wat kopen. Ze hebben zoveel leuke dingen. Make up koop ik er ook wel eens. Ik draag niet zoveel make up, maar op aanraden van mensen heb ik een blush pallette(ik dacht dat die zo heette) gekocht bij de action. Deze oogschaduw ziet er prachtig uit!