Adidas Superstar Supercolor – Pharrell Williams

De modewereld lijkt in de ban van het nieuwste fenomeen op schoenengebied, de Adidas Superstar Supercolor schoenen, in een samenwerking met onze “Happy” Pharrell Williams. Zelf heb ik een tijd geleden de “gewone” wit-met-zwarte-streepjes”- Adidas Superstars gekocht en daar ben ik nog steeds helemaal blij mee. Betekent dat dat ik ook helemaal te spreken ben over deze kleurenexplosie aan schoenen? Wel, niet bepaald.

The fashionworld seems obsessed with the newest shoe hype, the Adidas Superstar Supercolor shoes, for which adidas collaborated with our “Happy” Pharrell Williams. I have bought the “regular” white with black ones a while ago and still enjoy wearing those. Does that mean I’m all “Happy” with these colourful things? Not really.

pharrell-williams-adidas-superstar-1-960x640

 

Schattig zijn ze wel, deze schoentjes. Mijn vriend noemde ze “Habboschoenen” . Daar moest ik wel even erg hard om lachen. Vroeger was ik dagelijks in “Habbo Hotel” te vinden en daar droeg ik dan inderdaad ook de meest fashionable schoenen.

I must admit, these little shoes do look pretty cute. My boyfriend calls them “Habbo shoes”, which made me laugh, because it’s so damn accurate! I used to visit Habbo Hotel every single day when I was younger and obviously wore the most fashionable shoes ever.

Schermafbeelding 2015-04-11 om 10.00.46

 

Neen, mij overtuigen ze niet, deze rubberachtige kleurenbommetjes. Een verdienstelijke poging, volgende keer beter.

Nope, these rubber-looking colourbombs didn’t convince me. Nice try, better next time!

Wat denk jij van de Adidas Supercolor schoentjes? Yay or Nay?

What do you think about these Adidas Supercolor shoes? Yay or Nay?

XOXO

  • Hahaha, habbo schoenen. Ik vind sommige kleurtjes wel leuk, de donkere en de hele lichte. Maar rood, groen, oranje en al die kleuren, no way.

  • Op foto’s met alle schoenen bij elkaar vind ik het er wel leuk uitzien, maar ik heb nou niet zoiets van ‘oh, die wil ik’. Nee, ik ben niet overtuigd! ^^