Als je vriend een autofreak is…

Al een jaartje ben ik ongelofelijk gelukkig met Kasper. Het wordt dus wel eens tijd om hem een beetje voor te stellen.

12019771_10206320153076256_3937817331334000135_n

Eén meter vierennegentig lang, blond, groene ogen met een bruin vlekje (EDIT: Blauwgroen volgens hemzelf, al zijn ze volgens mij toch echt wel groen!) en oh nog zo veel meer! Daarnaast is hij ook nog eens ongelofelijk lief, hij brengt me spontaan kersenpitkussentjes tijdens “die tijd van de maand” en kijkt af en toe gezellig mee naar een échte vrouwenfilm (maar geeft nadien natuurlijk nooit toe dat hij die eigenlijk best wel goed vond). Ook is hij een absolute autofreak, en ik moet zeggen dat “de autoliefhebber” toch wel een ras apart is…. Hieronder enkele dingen die je vast wel herkent als je vriend een “car guy” is!

  • De liefde beperkt zich niet tot auto’s alleen. Als het een motor heeft, vinden ze het leuk!
  • Zoals de gevorderde fashionista de verschillende Chanel-tassen bij naam kan noemen bij één enkele blik op het hengsel of stiksel, zo kan de autofreak auto’s herkennen aan hun geluid. In een drukke stad. Vanop kilometers afstand.
  • Mijn persoonlijke automan bevindt zich ook vaak op een kartcircuit. Wanneer hij dan thuis komt ruikt alsof hij een benzinebad heeft genomen.
  • Op zondag hoef je geen activiteiten te plannen wegens: “Ja sorry schat, maar het is dus wel Formule 1 op tv he”. De échte diehards -en ik denk dat ik gerust kan zeggen dat ik de diehard der diehards te pakken heb- zitten ook zaterdag al aan de tv gekluisterd voor de qualifying.
  • Ook met een gerust hart een verhaal vertellen als je in de auto zit of over straat loopt is er niet meer bij “Dus ik liep vanmorgen naar de bus en toen…” *OH MY GOD EEN LAMBORGHINI!* “zucht”.
  • Of je het nu wil of niet, je leven wordt een autoquiz. “Schat, welke auto is dat?” “Een Porsche Turbo!” “en hoe zie je dat?” “aan de inlaten aan de zijkant”. “Goed zo!”

Achja, ik ben nog steeds heel gelukkig met mijn autojongen. Zolang hij niet meer aandacht geeft aan zijn auto dan aan mij ben ik helemaal happy, en hé, stiekem vind ik zijn autoweetjes best wel interessant! 😉

7740d2ce0ad73414b19e7f882beaebd1

 

XOXO

 

  • Silke

    Haha, dat laatste en voorlaatste puntje zal mijn vriend ook wel kennen. Supertoffe blog, Evi! Jullie zien er echt een tof koppel uit, ik hoop dat we elkaar eens tegenkomen. Is ook al enorm lang geleden dat ik Kasper nog gezien heb. Groetjes daar!