I bought the best jumper ever! WARNING: UNPOPULAR OPINION!

Liefste hete zon, pak alsjeblieft je koffer en… wel, maak dat je wegkomt! Begrijp me niet verkeerd, ik geniet echt wel van een lekker zomerzonnetje en ben heel erg dankbaar voor de zonnige dagen die we gekregen hebben de afgelopen tijd. Ze brachten mijn voorraad vitamine D weer helemaal in orde. Ik ben echter gewoon helemaal geen zomermens. Zonder enige twijfel verkies ik een lui dagje op de sofa met een heerlijke kom soep boven cocktails drinken naast een zwembad. Ik kijk alweer helemaal uit naar die gure winteravonden die je doen smeken om een warm bad en een dikke wollen trui! …enneuh, mijn niet-zo-Victoria’s-Secret-waardige-buikje kunnen verstoppen in een fijne high waisted jeans is ook een aspect van de koudere temperaturen waar ik niet tegenop zie.

Dear sun, please just pack your bags and… well, sod off! Don’t get me wrong, I do enjoy the summer and I am very grateful for the nice sunny days we’ve had. They got my vitamin D levels back up where they needed to be. However, I’m just not a summer kind of person. I’d take laying on the sofa underneath a woolly blanket with a nice cup of soup over sipping cocktails by a pool any day! I can’t wait for those chilly days that make you long for warm baths and cosy jumpers. Also, being able to tuck my not-so-Victoria’s-Secret-worthy-tummy into a nice pair of high waisted jeans without having to sweat out gallons of water is a nice opportunity granted by the colder temperatures.

Soldenshoppen in de zomer zou volledig in het teken moeten staan van het vinden van de perfecte bikini voor je aankomende vakantie en het scoren van het juiste minirokje om je bruine kleurtje te showen. Toch zag mijn laatste winkeltas er een beetje anders uit. Bij H&M vond ik de perfecte wintertrui voor niet meer dan, hou je vast: Twee euro!
Veel losse truien lokken vaak één bepaalde vraag uit: “Is zij nu enorm verdikt, of is dat gewoon de trui?”. Wel, mijn prachtige lavendelkleurige vondst doet dat gelukkig niet. Iedereen kan perfect zien dat je gewoon ’s wereld’s meest comfortabele trui draagt. De rest, daar hebben ze het raden naar.
Verstop je er ook een indrukwekkende sixpack onder? Wie weet?
Heb je er zelfs een BH onder aan? Misschien ;).

Even though the summer sale should be all about finding that perfect bikini for your upcoming trip to the sun and being able to score the right mini skirt for showing off your tan, my last shopping trip resulted in an entirely different kind of shopping bag. Moreover, I managed to find the perfect winter jumper for no more that 2 -yes, really, 2!- euros at my local H&M.
You know how some baggy jumpers can evoke questions like: “Has she gained a few pounds or is that just the jumper?”. Well this lavender gem won’t be the source of such doubts. Everyone will be able to tell you’re just wearing world’s most comfortable knitwear. All the rest? They’ll just have to guess. 
Are you hiding an impressive sixpack under there? Who knows.
Are you even wearing a bra underneath? Maybe. 😉

Wat is jouw favoriete seizoen? Ben jij eerder een zomer- of een wintermens? 

What is your favourite season? Are you more of a summer or a winter person?

 

 • Jep, ik ben een zomermens! Maar misschien komt dat ook wel omdat ik in de zomer geboren ben. 😉
  Ik vind je trui echt super mooi, vooral die kleur! En de prijs mag er ook zijn, natuurlijk. X A

 • Ik ben juist wel een zomermens. Ik hou totaal niet van de kou en de donkere dagen in de winter. Ondanks dat vind ik de kleding in de winter wel altijd leuk. Net als jou trui!

 • Ik ben ook niet echt een zomermens. Ik houd van de knusheid van de herfst en de winter. De zomer kan wel leuk zijn, maar alleen als het niet tropisch warm is.

  Ik vind je trui bijzonder leuk, zeker voor die prijs.

 • Mooie kleur, die trui! En ja, in de zomer kopen voor de winter bespaart je nu eenmaal bakken met geld.

 • Ik ben ook echt geen zomermens maar meer van de herfst (en een beetje van de winter). Vooral vanwege de prachtige kleuren. En met zo’n vondst kun je je nu al verheugen op de koudere dagen.

 • Ik heb geen favoriet seizoen en kan van alle vier de seizoenen genieten.
  In de zomer verlang ik naar herfst & winter, en in de winter verlang ik naar lente & zomer, haha

 • Beide maar vooral verkies ik de zomer ver boven de winter. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en lekker in de tuin bezig te zijn en gewoonweg buiten leven vind ik heerlijk. Toch hebben de koudere maanden ook een gezellige sfeer met de houtkachel lekker aan en met een dekentje bankhangen.

 • Een herfst/wintermens maar een normale zomer met temperaturen tot 23 graden vind ik ook prima. Zolang het maar niet “tropisch” wordt. Want als het hier in de Benelux warm wordt is het meestal ook vochtig en dat is geen fijne periode. Droge warmte, daar kan ik wel nog mee leven

 • Ik hou van alle seizoenen, elk seizoen heeft zijn leuke kanten. Ik vind comfortabele kleding wel belangrijk en zo’n tuis is toch heerlijk om in weg te kruipen en en boek te lezen. Maar voor dat geld zou ik er 3 of 4 in verschillende kleurtjes kopen. Ook handig voor mijn werk !!

  • Evi Colson

   Ja, ik had er ook verschillende willen kopen in alle kleuren van de regenboog! Helaas was dit het allerlaatste stuk. Gelukkig wel nét in mijn maat 🙂