Blog to watch : Lifestylespot

Zo af en toe kom ik eens een blog tegen waarvan ik meteen een goed gevoel krijg. Zo ook Lifestylespot. De drieentwintigjarige Pauline blogt al een hele tijd, en daar is ze nog eens verdomd goed in ook! Lifestylespot is zo’n blog waar je van het ene artikel naar het andere blijft doorklikken totdat je ineens een uur verder bent en een post uit 2012 leest.

Amy Ellid Photography
 

Ik ontdekte haar blog via haar Youtubekanaal. Door de geweldige autoplayfunctie kwam ik na het bekijken van enkele Primark shoplogs ook op de hare uit. Het eerste wat me opviel was hoe Vlaams haar “Hey allemaal” klonk. Vlamingen zijn veel minder talrijk aanwezig op Youtube dan onze noorderburen, dus mijn interesse was meteen gewekt. Na de eerste drie minuten van haar filmpje had ik al op “subscribe” geklikt en na de video nam ik meteen een kijkje op haar blog.

IMG_7533_zpsdhez0wqq

Wat het precies is weet ik niet, maar ik vind haar video’s én haar blog helemaal geweldig. Haar video’s hebben een hoog “gezellig gesprek met je beste vriendin”- gehalte en daar hou ik wel van.  Zij lijkt me iemand waar ik heel goed mee zou kunnen opschieten (dus Pauline, als je dit zou lezen en goesting hebt om eens samen te gaan lunchen ofzo… met plezier! 😉 ).

Als je dus zin hebt in een echt feel-good filmpje of een vrolijke blogpost, dan weet je nu waar je moet zijn. Pauline schrijft en vlogt over bijna alles. Van koffers inpakken tot beauty en fashion tot zelfs een brazilian wax. Je vindt het allemaal op Lifestylespot.

PicMonkey Collage_zps0qhbcqxt

Kende jij Pauline’s blog of youtubekanaal al? 

XOXO

 

 

 

  • Wat leuk! Ik ken haar blog en YouTube nog niet. Maar ik ben heel erg benieuwd! Ook naar haar accent 😀

  • Ooh altijd leuk om een Vlaamse youtuber te leren kennen, merci voor de tip!