Cebo shoes @ Hotspot Hasselt

Ik schreef eerder al over de Refashion Days in Hasselt. Vorige week donderdag kreeg ik een superleuk mailtje waarin stond dat ik een wedstrijd had gewonnen. Ik mocht naar Hotspot Hasselt om een paar sneakers te gaan uitkiezen. Heel erg tof natuurlijk! Een nieuw paar schoenen sla ik nooit af. Donderdag huppelde ik dus naar Hotspot en ik kwam een tof paar “Cebo” sneakers rijker thuis.

A little while ago, I wrote about the Refashion Days I went to. Last thursday, I got an exciting email, which said that I had won some giveaway. I got to go to “Hotspot” Hasselt to pick out a pair of sneakers. Well, I can’t say no to new sneakers, can I? That’s why last thursday I popped into Hotspot and came home with the nicest pair of “Cebo” sneakers.  

Dat het net Cebo sneakers waren die ik mocht uitkiezen was zo’n enorm toeval! Al een half jaar lang zat ik te kwijlen op meerdere webshops, om ze dan altijd nét niet te bestellen. Oorspronkelijk waren het de “originals” die ik in mijn hoofd had, maar die waren er niet meer in mijn maat. Daarom besloot ik deze donkerblauwe sneakers met jeans-look te passen en die zaten meteen als gegoten!

The fact that the Cebo shoes were the one I had won, was such a huge coincidence! I had been perusing websites and drooling over these shoes for almost a year, yet I never came around to actually ordering them. At first I wanted to go for the originals , but they did not have my size in those anymore. That’s why I decided to try on these dark blue jeans-like ones, and they fit like a glove!

Ik ben zo blij dat ik dankzij deze giveaway kennis mocht maken met Hotspot! Toen ik er binnenwandelde werd ik meteen heel hartelijk en open ontvangen door de eigenares van de winkel en voelde me tussen de toffe kledij en schoenen meteen thuis. Ja, Hotspot is een absolute aanrader voor schoen- en fashion addicts en mij zal je er zeker nog terugzien!

I am so glad that this giveaway gave me the opportunity to get to know Hotspot! When I walked in, I was immediately welcomed by the very kind owner of the store and I almost literally felt at home between the perfect selection of shoes and other fashion items. I would definitely recommend Hotspot to any fashionlover out there! 

12495125_1093726333982769_4165784434543439939_n

Hotspot:

http://www.hotspothasselt.be

https://www.facebook.com/hotspothasselt/timeline

Ben jij een fan van deze sneakers?

Are you a fan of these sneakers? 

XOXO