Christmas gift guide!

Kerstverslaafd als ik ben tel ik ongeduldig af tot kerstavond (nog 35 dagen!). Er is maar één ding dat me ieder jaar weer stress bezorgt: cadeaus! Voor wie koop je cadeaus en wàt moet je dan kopen? Het enige dat echter volgens mij nog moeilijker is dan cadeaus kiezen voor iemand anders, is bedenken wat je zelf wil. Meestal zie ik een heel jaar lang een hoop toffe dingen, die dan op miraculeuze wijze weer uit mijn hoofd verdwijnen wanneer mijn verjaardag of Kerst dichterbij komt. Dit jaar besloot ik het echter anders te doen. Wanneer ik iets zag dat ik leuk vond, schreef ik het ergens op. Zo kon ik op het einde van het jaar al die leuke dingen nog eens bekijken en zou ik eindelijk een antwoord op die steeds terugkerende vraag hebben. Omdat ik zeker weet dat ik niet de enige ben met dit probleem, deel ik met plezier mijn wishlist voor jullie (zo kan je deze pagina “toevallig” op je laptop laten openstaan voor je vriendje ;)).

Being the Christmas-addict that I am, I am counting down the days until Christmas eve (35 more days!). The only thing that manages to stress me out every year, is the whole “present”-thing. Not only is it damn hard to know what to buy for your friends and family, deciding what you want to get is not that easy either. I am usually the kind of person who stands gazing at products I want throughout the year, but forgets what they were whenever my birthday or Christmas comes up. To solve this problem, I decided to keep track of everything I fancied throughout this year, just so during this time of year, I’m not desperately watching thousands of “gift guide” videos. I am quite convinced that I am not the only person with this problem, which is why I decided to share my finds of the previous year with you. That way you can sneakily let this page pop open on your boyfriends computer ;).

 large

1. Beauty

1-604214916463_naked2

 Urban Decay Naked 2 palette.  (50 EUR)

Hoewel ik alle “Naked” palettes van Urban Decay er leuk vind uitzien, lijkt het “Naked 2” palette me toch echt het allermooiste. De kleuren uit dit palette zijn de perfecte kleuren voor een mooie , maar niet té drukke make-uplook. Vind ik helemaal leuk! Als het even helemaal gek (lees: duur) mag worden, maak je met de “Naked Vault” (een set met alle naked-palettes) ieder meisje helemaal happy!

I absolutely admire all “Naked” palettes, but the “Naked 2” is my absolute favourite. The colours in this palette are perfect to create a gorgeous, yet subtle makeup look. Love that! If you want to go all crazy (as in: expensive), you can go for the “Naked Vault” (one big box set with all “Naked” palettes in it).

1-Schermafbeelding 2015-11-19 om 10.07.06

Too Faced Sweetheart blush in “Peach Beach” (23,50 EUR)

Hier word ik ook even helemaal vrolijk van! Ik heb al een H&M bronzer met een vergelijkbare verpakking, maar nu die bijna op is, ben ik wel benieuwd naar “the real thing”. Ook is dit officieel een blush, en dus geen bronzer, maar volgens mij zit hij er net wat tussenin.

This one gets my attention every time! I have already got an H&M dupe for this, but now I’m almost out of that, I am quite curious about “the real thing”. Officially, this is a blush, not a bronzer, but by the looks of it, I would say that it is something in between.

1-Schermafbeelding 2015-11-19 om 10.14.24

Nars Laguna Bronzer (38,78 EUR)

Deze is wél een echte bronzer, en wat voor een! Nars “Laguna” is een favoriet voor menig beautyblogger en ook ik wil deze wel eens uitproberen.

This one is a real bronzer, and not just any bronzer! This is many beautyblogger’s favourite and I would definitely like to add this one to my collection too!

1-Schermafbeelding 2015-11-19 om 16.34.10

Rituals Ayurveda scrub (10 EUR)

Deze scrub kreeg ik ooit in een pakket van Rituals en ik ben er echt verliefd op! Ik heb nog nooit eerder zo’n geweldige scrub gebruikt. Mijn tube is dan ook bijna helemaal leeg, dus een refill is zeker welkom!

I once got this scrub in a Rituals gift set and I absolutely fell in love with it! I’ve never used a better scrub than this one. I have almost completely run out of this, so a refill would definitely be a welcome gift!

2.  Accessories 

1-Schermafbeelding 2015-11-19 om 14.58.29

Daniel Wellington Wristband “Classic Sheffield”. (60 EUR)

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Kasper een prachtig Daniel Wellingtonhorloge . Nog steeds zal je dit pareltje dagelijks rond mijn pols kunnen bewonderen. Eén van de leukste dingen aan Daniel Wellington is echter dat je het bandje kan veranderen! Een zwart leren bandje zou dan ook een mooie afwisseling zijn voor het bruine dat ik al heb.

Kasper gave me a gorgeous Daniel Wellington watch for my birthday this year, which I still love. One of the best things about this brand is that you can easily switch out the wristband of your watch. That’s why I thought that a black strap would be a nice change or the brown one I have been wearing until now.

1-Schermafbeelding 2015-11-19 om 15.42.29

initial necklace – Oliver Bonas (40,86 EUR)

Deze ketting is zo leuk! Tot nu toe draag ik bijna dagelijks de Swarovskiketting die ik van Kasper kreeg, al vind ik die soms net iets te chique voor gewone dagen en zou ik hem liever bewaren voor speciale gelegenheden. Deze simpele ketting met initiaal (ik zou er ongetwijfeld een “K” opzetten ;)) is met alles te combineren en net iets meer casual.

This necklace is so much fun! I usually wear the beautiful Swarovski necklace that Kasper gave me last year. Yet sometimes I find that one too dressy. I would rather save it for special occasions. This simple initial necklace would be perfect for everyday wear, especially when it has a “K” on it ;).

1-Schermafbeelding 2015-11-19 om 14.27.10

Frends Headphones Taylor Rose Gold ( 219 EUR)

Heel erg duur, maar oh zo mooi! Deze zag ik voor het eerst bij Harrod’s in Londen. Hij is er in twee maten, maar aangezien ik een vrij groot hoofd heb, is het model “Taylor” perfect voor mij.

Very very expensive, but very very pretty. I spotted these headphones in Harrod’s in London and instantly loved them. It is available in two sizes, but since I’ve got quite a big head, these “Taylors” are perfect for me.

3. Books ( because I just love a good read)

1-Schermafbeelding 2015-11-19 om 17.10.07

The Great Gatsby

p22055668 p22055667

Weird things customers say in bookshops & MORE weird things customers say in bookshops

1-Schermafbeelding 2015-11-19 om 17.15.33

The book thief

Ziezo! Ik hoop dat je wat ideetjes hebt opgedaan! Kijk jij ook zo erg uit naar kerst?

There we go! I hope you have spotted some things that you like! Are you looking forward to christmas too?

XOXO