Daniel Wellington

Mijn vriend is de beste. De aller aller aller allerbeste! Geen discussie mogelijk. Op mijn verjaardag maakte hij me wakker met een ontbijtje op bed en toen ik zijn cadeau kreeg voelde ik me helemaal een rotverwend nest. Blijkbaar had meneer mijn blog zitten lezen en de “Daniel Wellington”-post in het achterhoofd gehouden. Hij kwam dan ook doodleuk aanzetten met “wel, je mag er één uitkiezen”. Helemaal extatisch zat ik zaterdagmiddag dan ook bij Juwelier Degeneffe in Sint-Truiden. We werden er geholpen door een vriendelijke dame die ons geduldig alle modelletjes liet zien. Uiteindelijk wandelde ik zeer tevreden buiten met mijn eigen Daniel Wellington Horloge!!

1-IMG_7788

1-IMG_7790

De vrouw in de winkel vertelde ons dat er bij Daniel Wellington eigenlijk slechts een beperkt aantal uurwerken zijn ( met streepjes of diamantjes op de wijzerplaat, in drie formaten en twee kleuren), maar dat je ze ,door de variëteit aan bandjes, kan blijven customizen. Ik koos voor een lichtbruin bandje met een roségouden uurwerk in de middelste maat. Zoals je op bovenstaande foto kan zien levert Daniel Wellington zijn horloges in een luxueus ogend leren doosje.

 1-IMG_7794 1-IMG_7798

Naast het horloge vind je in het doosje ook nog een kleine handleiding, waarin je details over het onderhoud en de verwisseling van de bandjes kan vinden, en dit pinnetje, waarmee je uiteindelijk de bandjes loskrijgt.

1-IMG_7789

Ik ben echt hélemaal in de wolken met mijn horloge en ik blijf er maar naar staren. Het feit dat ik hem van mijn vriend heb gekregen maakt het nog nét iets leuker en specialer dan als ik het zelf zou hebben gekocht. Ik ben nu al aan het dromen van al de verschillende bandjes die ik er nog zou kunnen bijkopen, maar dat zal moeten wachten tot mijn bankrekening weer wat is aangedikt.

Wat vind jij van Daniel Wellingtonhorloges? Yay or Nay? 

XOXO

 

 

  • Wauw ik vind hem wel echt heel leuk. Beter dan zo’n dikke lompe horloge. Ik vind dit juist heel klassiek en simpel 🙂 Je vriend heeft een goeie smaak!

  • Heel mooi horloge en wat lief van je vriend! 🙂

  • Heel mooi horloge! Wat een lief cadeau van je vriend 🙂

  • Pingback: Christmas gift guide! |()