Essence Barely There Lipstick

Ik had nooit gedacht dat ik nog eens helemaal gék zou zijn op een lippenstift, maar het is dan toch gebeurd. Ik ben absoluut geen lippenstiftmens. Ik vind het irritant, het droogt mijn lippen uit, staat me voor geen meter en het zit na een paar uur altijd overal behalve op mijn lippen. Deze lipstick is echter anders dan de anderen. Deze textuur droogt of loopt niet uit en de kleur lijkt wel voor me gemaakt, zo mooi staat hij. Ik zou deze lippenstift beschrijven als Kylie Jennerachtig. Sober, maar absoluut prachtig!

I never would have thought that I would love a lipstick as much as I love this one. I am not a lipstick person. I find it annoying, it always smudges, it dries out my lips and it just doesn’t suit me.  This cheap-ass €3 lipstick, however, is different from all the others. The formula doesn’t smudge or dry out that easily and the colour looks as if it was made for me. I would describe this as a Kylie Jenner-esque colour. Nude-ish, yet still fabulous.

De swatch alleen al zag er veelbelovend uit. Ik ben zeker en vast van plan om ook andere lipsticks van essence te gaan testen. Voor de prijs hoef ik ze niet te laten liggen en eerlijk gezegd doet de kwaliteit naar mijn mening het niet minder dan een MAC-lippenstift. Daarvan heb ik er eentje al een jaar quasi onaangeroerd in de kast liggen omdat ik hem gewoon zo vreselijk droog vind. Deze essencevariant is niet alleen goedkoper, maar naar mijn mening dus ook zeker even goed.

Swatching this lipstick was enough to make me fall in love with this lipstick. I am definitely going to try more essence lipsticks. To be honest, I don’t think they are any less good than most expensive brands’ lipsticks. I have got a MAC lipstick floating around in my makeup collection for about a year now, and I’ve hardly touched it because I just don’t really like the texture. This essence one, however has truly won my heart. 

 

Heb jij al eens een lippenstift van Essence geprobeerd?

Have you ever tried an Essence lipstick? 

XOXO

  • Ik ben dol op de lipsticks van Essence en deze ziet er ook erg mooi uit!

  • Ziet er goed uit! En zeker voor zo’n prijsje 🙂

  • Ik heb een paar lipsticks van Essence en daar ben ik helemaal verliefd op! Ik vind de kleuren die het assortiment van Essence heeft gewoon mooi <3

  • Kim

    Deze is mooi!