Fashion (P)inspiration #1

Ik heb pas vrij recent de fun van Pinterest ontdekt, maar ik vind het nu al helemaal geweldig! Ik denk zelfs dat ik een klein beetje verslaafd ben aan dat digitale prikbord. Daarom besloot ik om een klein ‘Pinspiration’-rubriekje te beginnen, waarin ik af en toe mijn favoriete pins met jullie deel. Deze week: FASHION!

I have only really discovered the joy of Pinterest a few months ago, but I already love it. To be honest, I think I might actually be a little addicted to that digital peg board! That’s why I decided to put my favourite pins on my blog every now and then. This week: Fashion (P)inspiration.

 

Pinterest is voor mij de ideale inspiratiebibliotheek. In mijn ‘fashion’-bord staan er vooral een hoop luipaardprint items, salopetten en biker jackets. Als je mij wil volgen op pinterest kan dat op : https://nl.pinterest.com/evicolson

Pinterest is the perfect inspiration library. My fashion board seems to be flooded with leopard prints, dungarees and biker jackets. If you’d like to follow me, you can do so at : https://nl.pinterest.com/evicolson

XOXO

 

 

One thought on “Fashion (P)inspiration #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *