Gucci horsebit loafers – Primark dupes

Ik ben al een tijdje helemaal fan van de Gucci Horsebit loafers. Ze bestaan al een hele tijd en met hun klassieke look denk ik dat ze voor eeuwig ‘in stye’ zullen blijven. Helaas heb ik niet de middelen om 600 euro uit te geven aan een paar schoenen (hoe graag ik dat ook zou willen). Daarom startte ik een zoektocht naar een perfecte dupe.

For a little while now, I’ve had my eye on the iconic Gucci Horsebit loafers. They have been around for years, and with their classic look, I don’t think they’ll ever go out of style. However, since I don’t have the means to spend 600 euro’s on a pair of shoes, I went on the lookout for a nice dupe. 

Die dupe vond ik gelukkig voor slechts 10 euro bij de Primark! Ideaal om de trend uit te proberen. Als ik merk dat ik ze heel vaak draag investeer ik misschien wel in een mooi lederen paar. De échte Gucci’s zullen helaas niet snel binnen mijn budget passen.

I managed to find that dupe for no more that 10 euro’s at my local Primark. Bargain! If I were to notice that I wear my lovely loafers a lot, I might invest in a real leather pair. The real Gucci deal, however, won’t fit in my budget for the next 10 years, I’m afraid…

Ben jij een fan van de Gucci Loafer look?
Are you a fan of the Gucci Loafer look?

XOXO

 

 

2 thoughts on “Gucci horsebit loafers – Primark dupes

    1. Oh dat is handig om te weten!! Ik heb er daarstraks ook op Asos gespot :). Ik ben blij met de mijne van Primark, maar ik vrees dat de kwaliteit wat te wensen over laat. Dan is een versie van ‘&other stories’ of Asos misschien een toffe upgrade, zonder dat ik meteen 600 euro moet neertellen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *