Iphone 7 plus + goedkope cases!

Mijn allereerste smartphone was een iPhone 4s, die ik in 2011 cadeau kreeg van mijn ouders. Vijf jaar lang waren mijn iPhone en ik onafscheidelijk tot er ineens een goedkoop Huawei-toestel roet in het eten strooide. De Huawei was voor 50 euro bij mijn abonnement te krijgen, en dat leek een kans die ik niet aan me kon laten voorbijgaan. Na Huawei volgde een Wiko-telefoon (ook absoluut niet aan te raden) die het na een jaar ook alweer liet afweten. De lancering van de iPhone 8 en X wekte dus zeker mijn interesse. Misschien was het toch geen slecht idee om maar weer terug over te schakelen naar trusty old Apple. Drie dagen na de lancering zat er al een nieuwe iPhone in mijn brievenbus. Geen spiksplinternieuw model, maar een iPhone 7 plus die -dankzij de komst van de iPhone 8 en X- bijna tweehonderd euro in prijs was gezakt. Score!

Ik wilde absoluut de ‘plus’ versie van de iPhone. Niet enkel omdat ik zo’n groot formaat er gewoon heel erg cool vind uitzien, maar ook omdat de fotokwaliteit van de iPhone 7 plus echt schitterend is. Hieronder vind je enkele foto’s die ik met mijn iPhone maakte:

De hoesjes

Het enige nadeel aan de iPhone 7 plus is het feit dat het ongelofelijk moeilijk is om er mooie hoesjes voor te vinden. In de meeste winkels zijn er wel hoesjes voor iPhone 7 te vinden, maar de ‘plus’-versie lijken ze steeds te vergeten. Gelukkig is er Aliexpress! Ik heb de afgelopen maand al een hele hoop goedkope iPhonecases in mijn brievenbus kunnen vinden, en die ga ik nu met jullie delen. Inclusief een link, uiteraard!

Ik ben een grote fan van de televisieserie FRIENDS, en kon mijn geluk dan ook niet op toen ik zag dat Aliexpress vol stond met iphonehoesjes met FRIENDS-gerelateerde opdrukken. Deze vier heb ik al gekocht, maar ik vermoed dat het daar niet bij zal blijven.

Witte hoesjes met print – Hoesje met teksten + hoesje met deur

Hoe ongelofelijk cute is dit Mickey- en Minniehoesje? Ik was er meteen helemaal verliefd op! De gameboy vond ik echt heel grappig en heb ik dan ook meteen in mijn mandje gezwierd.

Behalve ludieke hoesjes heb ik ook twee fashionable cases besteld. Marmer is heel erg in, dus ook ik kon niet achterblijven. De “More Issues Than Vogue”-case was ook nog in enkele andere uitvoeringen te verkrijgen.

 

Welk van de hoesjes is jouw favoriet? Ben jij een Aliexpressfan? 

  • Amai, zoveel hoesjes! Mijn voorkeur gaat naar het fashionhoesje Vogue uiteraard. Zelf heb ik van Marijn hetzelfde hoesje gekregen als mijn I Phone : oud rose metaalkleur!

    • Evi Colson

      Ooh superleuk! Hoesjes kan ik echt blijven kopen, ik vind het heel tof om die af te stemmen op mijn outfit 🙂