London Hotspot : Neal’s Yard

When I am in London, it is sometimes hard to believe that I am in one of the most important cities in the world. Some spots in this amazing place just have so much of a Pinterest-vibe, that you can easily feel like you’re in an other world. Whilst wandering around Covent Garden, we found this adorable little square called “Neal’s Yard”.

Wanneer ik in Londen ben is het soms moeilijk te geloven dat ik in een grote stad rondloop. Sommige plekjes daar hebben gewoon zo’n pinterestlook dat het voelt alsof je in een hele andere wereld terechtgekomen bent. Toen Kasper en ik wat rondwandelden bij Covent Garden, ontdekten we dit schattige pleintje : Neal’s yard. 

I was just mesmerized! I don’t think I’ve ever been to a place that looks so fairytale-like, yet has nothing to do with Walt Disney. My heart almost literally jumped up and I could have melted – as in: I would literally be a big puddle of love- when I saw this :

Ik was meteen helemaal verloren. Ik denk niet dat ik al ooit op een plek ben geweest die zo ongelofelijk sprookjesachtig is, en waar Walt Disney toch niets mee te maken heeft. Mijn hart maakte al helemaal een sprongetje toen ik dit zag:

A big magnetic board with little cards on it. Any passenger could just change the sentences that are on it. Those little things just make my day!

Een groot magneetbord met kleine kaartjes erop. Iedereen kon en mocht zomaar de woordjes door mekaar halen om er toffe zinnen mee te maken. Dat soort kleine dingetjes maken mijn dag steeds helemaal goed!

Had you ever heard about Neal’s Yard?

Had jij al eens ooit over Neal’s Yard gehoord? 

XOXO