Makeup Revolution I <3 Makeup Naked Chocolate Palette Review.

Oogschaduwpalettes zijn mijn zwakte tegenwoordig. Ik hou van wat oogschaduw voor je look kan doen en ben dan ook steeds enthousiast om nieuwe dingen uit te proberen. Gisteren liep ik door het Kruidvat in Tongeren, waar ik opeens tegen een stapel Makeup Revolution-palettes aanbotste. Voor ik het wist had ik deze chocoladereep mee naar de kassa gesleept en afgerekend.

Eyeshadow palettes have become my weakness these past few weeks. I just love the effect of some good eyeshadow on your general appearance and I am always more than excited to try out new stuff. Yesterday, I was perusing my local drugstore, when suddenly, I bumped into a stack of Makeup Revolution palletes. Before I realized, I had dragged this gorgeous chocolate bar to the counter.

De buitenkant ziet er wel een beetje plastiekerig en goedkoop uit, maar de binnenkant doet me spontaan kwijlen. WOW! Wat een prachtige kleuren zeg!

The outside may be slightly cheap looking, but the inside is mouth-wateringly gorgeous. WOW! Would you look at those colours!

Voor deze look gebruikte ik “Divine” op mijn volledige ooglid, “Sugar” in mijn arcadeboog en “Adorable” als een highlighter.

For this look, I used “Divine” on my entire lid, “Sugar” in the crease and “Adorable” as a highlighter.

Ja, ik ben heel erg te spreken over dit palette. Deze oogschaduwtjes zijn goed gepigmenteerd, maar blenden ook fantastisch, en de kleuren zijn werkelijk adembenemend. Voor de prijs moet je het ook al niet laten liggen, want voor 9,99 is hij van jou!

Yes, I am definitely head over heels in love with this palette. The eyeshadow is very well pigmented and blendable, and the colours… absolutely gorgeous! 

 

Heb jij een Makeup Revolution palette in je bezit?

Do you own a makeup revolution palette?

XOXO

 • Wat een mooie ooglook heb je ermee gemaakt!
  Ik zag hem onlangs liggen in de kruidvat, maar heb hem dan toch maar niet meegenomen.
  Het was een tijdelijke actie, dus ik weet niet waar ik hem nu nog zou kunnen vinden?

  Liefs

  • Evi Colson

   Ik denk dat hij online ook wel ergens verkrijgbaar moet zijn, maar waar precies weet ik niet, ik weet wel dat VeraCamilla (VeraCamilla.nl) er ook ooit een artikel over schreef, dus misschien vind je daar wat extra info?