New in : Arthur & Aston school bag!

Al jaren was ik vergroeid met mijn Eastpakrugzak. Een mooie donkerblauwe rugzak met lederen onderkant die ik nog steeds erg mooi vind! Toch werd het wel eens tijd voor verandering, vooral omdat mister Eastpak niet altijd even handig is als ik een laptop moet meenemen. Ik wist meteen welke soort nieuwe tas ik wilde: een echte lederen “old skool” boekentas. Toen ik een tijd geleden op Pinterest een tas van het merk “Arthur & Aston” voorbij zag komen, wist ik meteen waar ik het moest gaan zoeken. Na wat rondsurfen op de website, had ik de perfecte tas gevonden!

My Eastpak backpack has been my schoolmate for years. A beautiful dark blue backpack with leather on the bottom, that I still adore. It was, however, time for a change, mostly because Mr Eastpak is not really the best for taking laptops. When I saw a picture of an Arthur & Aston bag on Pinterest, I immediately know what to look for. After browsing Their website for a bit, I found the perfect bag!

1-IMG_9789-001

1-IMG_9800

Aan de achterkant heb je nog een vrij groot vak met een rits.

On the back, there’s a quite spacious zip-compartement.

1-IMG_9804

De binnenkant is verdeeld in 2 grote vakken met daartussenin en vooraan nog twee kleinere vakken.

On the inside, the bag is divided into 2 big compartments and there are another two in the front and in between the bigger ones (if that makes sense ;)).

1-IMG_9794-001

1-IMG_9799

1-IMG_9803

Hélemaal verliefd ben ik op mijn mooie nieuwe tas. Ik heb hem al enkele dagen mee naar school genomen en die test heeft hij met onderscheiding doorstaan! De tas kostte 149 euro (maar met korting kregen we hem voor 135 euro), wat misschien veel lijkt voor een tas, maar als je bedenkt dat een stoffen Longchamp tas al zo’n 80 euro kost, is 150 euro voor een volledig leren, degelijke tas niet zo ongelofelijk veel.

I am SO in love with this gorgeous new bag. I’ve been taking it to school the past few days and it has gloriously survived that test! The bag cost 149 euro’s, but since there was a discount, it was mine for 135.

XOXO