New in : Denim Skirt

Nooit gedacht dat ik na mijn twaalfde verjaardag ooit nog een jeansrokje zou dragen. Tijdens mijn middelbare schoolperiode wilde ik er nog niet dood in gevonden worden. Jeansrokjes werden namelijk geklasseerd in dezelfde categorie als crocs (mét versieringen), olifantenpijpen (mét borduursels), popcorn shirts (google het!) en afritsbroeken (de horror!). De laatste jaren maakte het “het-is-jeans-dus-past-bij-alles”-rokje echter een fameuze comeback. Eerst in de vorm van een lange variant, waarvan ik eerlijkheidshalve moet bekennen dat het niet echt mijn ding is, maar langzaam maar zeker komt ook het klassieke jeansrokje dat ik rockte tijdens de lagere school weer terug.

I honestly never thought I’d ever wear a denim skirt again after my twelfth birthday. During middle school, I wouldn’t want to be found dead in it! They were classified under the same category as crocs, super flared embroidered jeans, popcorn shirts (google it!) and zip off trousers. The past few years, however, the “It’s-denim-so-it-goes-with-everything”-skirt made a massive comeback.  At first it was mainly the long version of the skirt that reappeared, but slowly but surely, the classic denim skirt I rocked in primary school is coming back!

1-IMG_8712

1-IMG_8727

 

Zo begon mijn zoektocht naar het perfecte jeansrokje. Vele grote merken hebben nu jeansrokjes in hun collectie, maar omdat ik met een vrij pover studentenbudgetje moet leven, vond ik mijn rokje gewoon bij H&M voor 25 euro!

That’s how I found myself wandering around town, actually looking for the perfect denim skirt to buy. Lots of big brands are selling denim skirts these days, but since I have to live on a not extremely large student budget, I found my perfect skirt at H&M for no more than 25 euros.

En jij? Heb jij de Jeansrokjestrend al omarmd? 

So what about you? Have you embraced the denim skirt-trend? 

XOXO