New in: Suede trenchcoat

Lola en Liza is een winkel die ik steevast voorbijloop. Hoewel er met de kwaliteit en de service in de winkel niets mis is, heeft de stijl van de kleren die ze daar verkopen me gewoon nooit zo aangesproken. Dinsdag zag ik echter iets in de etalage hangen dat meteen mijn aandacht trok. Deze suede Trenchcoat:

Lola & Liza is a store I usually tend to avoid. Not because there’s something wrong with it, but because their clothing never really suited my style. Last Tuesday, however, I walked past this store and immediately was drawn in by the gorgeous coat hanging in the window.

Trenchcoats zijn sowieso prachtig. Ik wist dan ook al wel een tijdje dat ik er een wilde. Winterjassen en lichte zomervestjes heb ik immers in overvloed, maar een jas die zowel de periode tussen winter en lente en die tussen zomer en herfst kan overbruggen, dat had ik nog niet in mijn collectie. Deze suede versie is absoluut een prachtexemplaar, en ik ben er ongelofelijk blij mee!

Trenchcoats are absolutely beautiful anyway, so I had known for a while that I really wanted one. I’ve got plenty of winter- and summercoats, but had yet to find the perfect “in between” one. This suede one is absolutely perfect and I am so thrilled with it! 

XOXO

  • Wauw, echt een super mooie jas! Geweldig 😀