Outfit: mellow yellow

Maastricht is één van mijn favoriete steden ter wereld. Het ligt op slechts een half uurtje van mijn woonplaats en ik breng dan ook regelmatig een bezoekje aan deze leuke stad en zijn al even leuke winkeltjes. Vandaag was ik in een vrolijke bui en ik ging dan ook voor een knalgeel jurkje! Deze jurk kocht ik in de H&M een jaar of vijf geleden, en ik vind ‘m nog steeds helemaal geweldig!

Maastricht is one of my favorite places ever! It’s only a half hour drive away from home, so I visit this city and its stores quite often.  SinceI was in a very happy mood today, I picked out this H&M dress (which I bought five years ago, but still adore), a nice hat and a vintage bag and off we went!

1-IMG_9017-001

 

1-IMG_9018-001

Dress – H&M

Hat – H&M

Bag – Vintage

Shoes – River Island

Watch – Daniel Wellington

Sunglasses – Vintage Ray-Ban

XOXO

4 thoughts on “Outfit: mellow yellow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *