Pre-spring sunset outfit !

IMG_7654

Afgelopen week liet de zon zich eindelijk nog eens zien! Na weken van triest, donker weer konden we dan toch eens wat zonnestralen op ons gezicht voelen. Ik vond het helemaal geweldig om eens een outfit te kunnen samenstellen zonder mutsen en sjaals. Ik ruilde mijn trui in voor een t-shirt (met ‘pug’-print) en mijn dikke jas werd vervangen door een licht geborduurd exemplaar. Oh, en ik haalde ook mijn salopette uit de kast! Het enige bontje waarvan ik nog geen afscheid wilde nemen, was mijn schattige fluffy handtas.

The time has come, spring has sprung. After weeks of just plain sad weather, the sun came out today! I was so happy to finally be able to put together an outfit without scarves and gloves. I swapped my jumper for a pug-printed t-shirt, and traded my puffy coat for a light embroidered jacket. Oh, and I blew the dust off my dungarees as well! The only furry thing I couldn’t put away yet, was my adorable fluffy handbag.

IMG_7628

IMG_7674

IMG_7632aDeze foto’s werden trouwens gemaakt met behulp van mijn nieuwe 50 mm lens (in mijn vorige vlog konden jullie al zien dat ik die gekocht had) en mijn lieve vriendje. Het resultaat mag er best wezen, al zeg ik het zelf!

These pictures were made by my awesome boyfriend with my new 50 mm lense and I absolutely love them!

IMG_7639

IMG_7702

T-shirt – Ted Baker(SOLD OUT)

Dungarees – Bel & Bo

Jacket – ONLY Bag – / (was a gift)

Sunglasses – Max Mara

Shoes – Gaastra

Wat is jouw favoriete lente-outfit?

What is your favourite outfit for spring? 

Want to stay up-to-date? Follow me

XOXO

  • Wat een leuke outfit zeg 🙂 En leuke foto’s! Zon 50 mm lens staat ook nog op mijn verlanglijstje overigens..

  • Hele leuke outfit zeg, inderdaad perfect voor de lente!

  • Heerlijk he dat zonnetje! Mijn favoriete lente outfit is er in elk geval één zonder jas haha

  • Super leuk!!! Mooie foto’s ook 🙂

  • ni

    Ik draag in de lente graag lichte kleuren en lichte stoffen. Het tasje dat je daar hebt vind ik schattig!