Passed with flying colours!

Exact drie jaar geleden liep ik op de opendeurdag voor het eerst de gebouwen van de Hogeschool UCLL binnen. Dat ik ‘iets met mijn talen’ wilde doen stond al vast. Het was echter pas na de enthousiaste uitleg van een zekere meneer Coenegrachts (toen nog een voor mij onbekende taalfanaat, later één van mijn docenten) dat ik definitief koos voor de lerarenopleiding. Toen al het inschrijvingspapierwerk was afgerond en nadat er een -afschuwelijke, zoals het hoort- foto voor mijn studentenkaart werd genomen was het officieel: Ik zou beginnen aan de lerarenopleiding voor de vakken Nederlands en Engels.

Het is bijna niet te geloven dat die dag al drie jaar achter me ligt. Vorige week mocht ik voor de allerlaatste keer stressen achter de computer voor de publicatie van mijn scores en sinds vrijdag ben ik officieel afgestudeerd. Met onderscheiding! Wie had dat gedacht?

 

Shop my outfit : 

Dress – Oui

Shoes – Zalando

Bag – Bershka

Vanaf nu ben ik dus officieel ‘Leerkracht Nederlands en Engels’. Van de kunst van het studeren kan ik nu dus overgaan op de kunst van het solliciteren! 🙂