Places to go, people to see, stripes to wear

Phew, I have been melting the past few days. Belgium only gets a handful of nice summer days, but when those days arrive, they compensate for every cold day of the year. Actually, this weather makes me want to rip off my clothes altogether. Instead of running around naked, however, I decided to show at least a little decency and whip out the lightest clothes in my wardrobe.

Pfoe! Ik zit al enkele dagen te smelten in mijn kamer. België krijgt niet zo veel warme dagen, maar als die dagen er zijn, compenseren ze elke mindere dag van het jaar. Bij dit weer gooi ik het liefst al mijn kleren uit, maar aangezien dat vrij ongepast is (zeker voor op mijn blog ;)) ging ik vandaag gewoon voor de lichtste outfit die ik kon vinden. 

Combining these shorts with this top surely felt a little risky. I was afraid that it was going to come out a little clownesque, but actually, I really like it!

Deze short met dit topje combineren voelde een beetje riskant. Ik was bang dat ik er een beetje als een clown zou uitzien, maar uiteindelijk ben ik heel blij met het resultaat! 

I got this top at Sissy-Boy with a massive discount. Sissy-boy clothing always appeals to me, but their prices can get a little high. This top was priced at forty euros, but I got to take it home for only sixteen. Bargain! The shorts are from a very old Mango collection (and there’s a stain on them which, obviously, I didn’t notice until I posted the pictures) .

Het topje kocht ik bij Sissy-Boy met zestig procent korting. Ik vind Sissy-boy echt een hele leuke winkel, maar hun kledij is wel flink aan de prijs. Dit topje kostte eerst veertig euro, maar ik heb het uiteindelijk voor zestien euro mee naar huis genomen. De short kocht ik enkele jaren geleden bij Mango (en er zit een vlekje op, wat ik natuurlijk pas ontdekte toen ik de foto’s postte).

I found these incredibly comfortable wedges in the sale for only five euros!

Deze ongelofelijk comfortabele sleehakken vond ik tijdens de solden voor maar vijf euro!

Top -> Sissy-Boy

Shorts -> Mango

Wedges -> Veritas

Choker -> Bershka

What is your favourite hot-weather outfit? 

Wat is jouw favoriete outfit bij warm weer?