Rebecca Minkoff Mini Mac

“Ik ging naar Londen en gaf er bijna 300 euro uit aan een handtas.” Als ik mezelf die zin enkele jaren geleden had horen uitspreken had ik waarschijnlijk eens goed gelachen. Ik ben namelijk een H&M en Zara-meisje. Een tassen-van-twintig-euro-die-er-echt-veel-duurder-uitzien-verzamelaar. Toch zwichtte ik voor de charmes van de Rebecca Minkoff Mini MAC. Dat gebeurde eigenlijk al vijf jaar geleden. Ik was een grote fan van Youtuber Ingrid Nilsen (Missglamorazzi) en toen zij een Mini MAC op het scherm toverde vond ik het meteen een mooie tas. Toch was er geen haar op mijn zeventienjarige hoofd dat eraan dacht zo veel geld uit te geven aan een handtas en ik besloot gewoon op zoek te gaan naar een mooie lookalike. Eind vorig jaar kwam de Mini MAC opeens voorbij op mij Pinterest-homepage en deze keer was de liefde wel blijvend. Dingen als ‘hij is klassiek’, ‘zwart gaat bij alles’ en ‘duurdere tassen gaan jaaaaaren mee’ spookten door mijn hoofd en na een tijd besloot ik er gewoon voor te gaan. Zo huppelde ik twee weken geleden vrolijk binnen – en nog vrolijker weer buiten- bij Fenwick op Bond Street in Londen. Aanschouw: mijn nieuwe liefde!

“I went to London and spent £240 on a handbag.” … Well there’s a sentence I never thought I’d say. I’m not a designer bag kind of girl, you see. I’m more of a ‘spend 20 pounds on a bag and hope that it looks fancy enough’ -person. However, that didn’t stop me from falling absolutely in love with the Rebecca Minkoff Mini MAC. I discovered this bag five years ago. I was a big fan of Youtuber Ingrid Nilsen (Missglamorazzi) and when she showed a turquoise version of the mini MAC, I immediately liked the look of it. However, it wasn”t until last year, when the mini MAC came across my Pinterest homepage, that I decided it was worth the splurge. That’s why I popped into Fenwick on Bond Street two weeks ago and hopped out with my new bag in my hands. Behold: my new love!

Mijn Rebecca-Minkoff tas

Mijn Rebecca-Minkoff tas

Mijn Rebecca-Minkoff tas

 • Wow. Mooie tas, maar zou toch echt boven mijn budget gaan. Hoop dat je er lang plezier aan hebt

 • Het is zeker een mooie tas maar ik denk niet dat ik er ooit zoveel geld voor over zou hebben. Kwestie van keuzes maken (en sparen). Veel plezier van je Rebecca Minkoff Mini MAC !!

 • Soms kun je jezelf verrassen : ) Fijn dat je zo blij bent met je nieuwe tas!

 • Hele gave tas. Leuk dat grove sleutel klik ding in het midden hihi.

 • Wauw geniet lekker van je nieuwe aankoop! Soms moet je jezelf eens goed verwennen

 • Dat is een groot verschil met wat je normaal uitgeeft! Hij is wel mooi, daar moet ik je gelijk in geven :). Heel veel plezier ermee ik hoop dat je er jaren plezier van hebt.

 • Wat een mooie tas zeg! Ik snap dat je die graag wilde hebben. Ik twijfel ook altijd bij die dure tassen, maar zou er toch graag eentje willen

 • Wat een ontzettend mooie tas! Zelf zou ik denk ik ook best veel geld uitgeven voor een designer tas die ik echt heel mooi vind. En je moet jezelf af en toe verwennen natuurlijk 😉

 • Prijs is niet mals maar ik vind het wel een mooie tas! Waarschijnlijk zal ze het geld wel waard zijn.

 • Die is echt prachtig! Ach en een keertje zoveel geld betalen voor een mooie tas, is toch ook helemaal niet erg!

 • Wat een mooie tas! Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn om na al die jaren eindelijk één in je bezig te hebben! Het kist wat naar dan heb je ook wat. Je kan er echt jaren mee vooruit! Stoere aankoop!

  Groetjes Jeanine

 • Wat een super mooie tas meid! Ik weet wat het is. Tien jaar geleden gaf ik ook weinig geld uit aan een handtas maar de laatste jaren ben ik echt verslaafd en geef ik (te) veel geld uit aan deze dingen 🙂 x

 • Wauw, wat een mooie en bijzondere tas! Ikzelf ben helemaal geobsedeerd door tassen en heb er intussen een hele hoop verzameld (een mooie combinatie van designer en budget :))

 • Gave tas! Ik vind hem ook echt prachtig maar ik zou er echt nog 10x over nadenken als een tas 300 euro is. Wel gaaf dat je hem hebt en heel veel plezier ermee 😉

 • Ja, ik hou ook erg van mooie leren tassen. Mijn favorieten komen uit Italië. Altijd zacht en soepel leer en leuke kleurige binnenkanten die helemaal bij mij passen.
  Zonnige tuingroet, Mariëtte

 • Whaaaaa 300 euro voor een tas. Mijn god, dat is veel geld haha. Zelf doe ik alles – en ja, ik ben best een meisje-meisje – met een rugzak. Ben blij dat tassen niet mijn hobby is, want het kost wat!

 • Deze staat ook nog op mijn wishlist. Zo leuk

 • Krystle

  Prachtige tas! Wel erg duur maar dan heb je wel wat! En soms moet je ergens gewoon veel geld aan uitgeven