Rediscovered : The Corrs

I’ve never had a particular taste in music. I like all sorts of genres. The songs on my iPod ranges from classical music over pop and R&B to techno songs and everything in between. A band that I have known for a while now is “The Corrs”.

Ik ben nooit kieskeurig geweest als het op muziek aankomt. De liedjes op mijn ipod gaan van klassiek over Pop en R&B tot techno en alles daar tussenin. Een band die ik ondertussen al een tijdje ken is : “The Corrs”.

It must have been about four years ago that my dad showed me the video of their cover of “Old Town” (originally by Phil Lynott) and I was instantly hooked. I just love the sound of their voices together and the Irish sounds of the trumpet and the violin.

Het moet zo’n vier jaar geleden zijn dat papa me het lied “Old Town” (een cover van Phil Lynott) liet horen en ik was meteen fan. Ik hou van het meerstemmig gezang en de Ierse klanken van de trompet en de viool. 

When I continued my search throughout the Corss’ discography, I discovered this song. Which is one of those typical “Hey, I know this!!!”-songs.

Toen ik wat verder in de discografie van The Corrs ging graven, ontdekte ik ook dit nummer. Breathless is zo’n liedje waarvan je meteen denkt “Oh jaaa! dat ken ik!”. 

Last week, The Corrs played at “Suikerrock”, a yearly festival in Kasper’s hometown. I didn’t have a ticket, but decided to take a walk around the festival venue. Though we couldn’t see them, we definitely heard them, and I have been obsessed ever since.

Vorige week speelden The Corrs op “Suikerrock”, een jaarlijks festival in Tienen, de stad waar Kasper woont. Ik had geen ticket, maar ben toch eventjes gaan rondlopen in de buurt van het festival. We konden de artiesten dan wel niet zien, maar we hoorden elk concert perfect. Sinds toen ben ik weer helemaal geobsedeerd door The Corrs. Hun nieuwe album “White Light” is zeker het beluisteren waard!

Are you a Corrs-fan? 

Kende jij The Corrs al?

XOXO

 

 

  • Meindert

    Leuk nummer evi