So I put men’s aftershave on my face…

Onlangs mocht ik een leuk budgetproduct aan mijn make-upcollectie toevoegen. De Nivea men Aftershave Balm. Ik kan me voorstellen dat je na deze ietwat bizarre mededeling met gefronste wenkbrauwen een beetje sceptisch naar je scherm zit te kijken. Aftershave? Waarvoor dan? Wel, dat zal ik jullie vertellen. Het begon allemaal met de populaire Nikkie (Nikkietutorials op Youtube) die op een ochtend besloot om de aftershave van haar vriend op haar gezicht te smeren. Later die dag ontdekte ze dat haar make-up geweldig mooi was blijven zitten en voila! Een staatsgeheim werd onthuld. De Nivea men aftershave balm is een perfecte primer!

A little while ago, I added a new item to my makeup collection. The Nivea men Aftershave Balm. Now I can imagine that you are frowning at your screen going: “Aftershave?” “But why?”. Well, let me explain. It all started with Nikkie (Nikkietutorials on youtobe) who decided to put her boyfriend’s aftershave on her face. When she peeked in the mirror that evening, she realized that her makeup looked absolutely flawless. There we go! Nivea’s biggest secret revealed: The Aftershave Balm is a damn awesome makeup base!

1-IMG_1826

Ik heb hem vandaag voor het eerst gebruikt en…wauw! Mijn makeup bleef de hele dag perfect zitten (met uitzondering van mijn oogschaduw, maar ik durfde de primer dan ook niet zo goed op mijn oogleden te smeren. Iemand een goede oogschaduwprimer aan te raden? . Daarnaast gaf deze primer me ook een geweldige glow (zoals je op de leuke kattenfoto hieronder kan zien).

I used this for the first time today and I can definitely say that I am impressed. My makeup stayed on all day (apart from my eyeshadow, but I was a little scared to put this on my eyelids. Suggestions for eyeshadowprimers, anyone?) and I had the most perfect glow ever (as you can see in the fun picture below)!

Ik wilde eerst een normale foto bijvoegen, maar zeg nu zelf: zo’n mooie filter maakt toch alles leuker?! De Nivea aftershave balm maakt zijn reputatie helemaal waar. Deze ‘primer’ heb je al voor zo’n 8 euro en geloof me vrij, daarvoor wil je hem echt niet laten liggen!

I wanted to add a “normal” picture at first, but let’s face it : a pretty filter makes everything more fun, right? The Nivea aftershave balm does an amazing job as a primer. I would even dare to say that it is better than most higher end primers I’ve used. 

Wat is jouw favoriete primer? Heb jij de Nivea Aftershave Balm al eens gebruikt?

What is your favourite primer? Have you ever used the Nivea Aftershave Balm?

  • Geweldig 🙂