The brilliant bag

Every now and then I like to visit thrift stores. The collection there is rarely really mind-blowing, but if you visit regularly and aren’t afraid of some digging, you might just find some real gems. My local thriftstore is my favourite place to find second-hand books and vinyl records, but during my last visit, something else caught my eye…

Af en toe breng ik een bezoek aan De Kringloopwinkel. Echt overweldigend is de collectie er niet, maar als je regelmatig even langsgaat en niet bang bent van wat graven en zoeken, kan je er echte pareltjes vinden. De Kringloop bij mij in de buurt is mijn favoriete plek voor het ontdekken van tweedehands boeken en vinyl platen, maar tijdens mijn laatste bezoek vond ik ook iets anders…1-IMG_5400

I took this gorgeous little bag home for no more than four euros! In the huge collection of bags at the thrift store, this one stood out because of its amazing trapezium shape. When I went to take a closer look, I also noticed how firm and sturdy it was, which is nice if you are as clumsy as I am. Not only is it a very pretty handbag, it is also big enough to hold my camera! Let’s face it, a black padded ‘Canon’ bag feels way too appealing to pickpockets, so this is a beautiful and incognito alternative! I knew within ten seconds after first laying eyes on this, that I would take this beauty home. The ridiculously low price tag, was the icing on the cake!

Deze leuke tas was voor maar vier euro de mijne! Hij sprong meteen in het oog door de unieke trapeziumvorm en de mooie kleur. Toen ik hem van wat dichterbij ging bekijken, ontdekte ik dat hij ook nog eens heel stevig was én dat mijn camera erin zou passen.  *vreugdedansje* Ik wist meteen dat ik hem mee naar huis zou nemen. Toen ik dan het belachelijk lage prijskaartje zag, kon mijn geluk helemaal niet meer op! Als handtas is hij heel erg leuk, maar als cameratas is hij misschien zelfs nog wat leuker. Hij valt minder op dan een ‘gewone’ cameratas (en is daardoor minder aantrekkelijk voor zakkenrollers) en hij is ook gewoon veel mooier!

1-IMG_5393

Do you ever visit a thrift store? What is your best thrifty purchase ever? 

Breng jij wel eens een bezoek aan de kringloopwinkel? Wat is jouw beste aankoop?

XOXO

 

  • Heel leuk tasje Evi! Ik ga vaak naar de kringloop, maar kom meestal thuis met interieurspulletjes 😀

  • Ik kom er zelf echt nooit, maar wat een geweldig leuk tasje! Ik had hem ook meegenomen haha.

  • Merci pou cet article incroyable, je vais le partasger
    avec ma femme pour achter notre nouvelle voiture d’occasion